Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectsub' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 52

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfb' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 55

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectshr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 58

Warning: Illegal string offset 'sfsi_recttwtr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 61

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectpinit' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 64

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfbshare' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 67

Les estovalles protegeixen la taula de taques, cops i de la calor dels plats, però també poden convertir-se en un element decoratiu que pot canviar radicalment l’aparença del menjador o la cuina, donant un toc de color o proporcionant un to neutre més discret.

 

En aquest article volem donar-te una petita explicació dels principals avantatges de les estovalles anti-taques, cada vegada més populars a les nostres llars, ja que compleixen al 100% la seva promesa de ser impermeables, repel·lents a la brutícia i el greix i requerir molt poc manteniment.

 

Hi ha 3 tipus d’estovalles anti-taques: estovalles de polièster, estovalles de cotó amb resina i estovalles de cotó plastificades. A continuació, us donarem una petita explicació sobre els seus avantatges i la cura que necessiten per mantenir-les sempre tan noves com el primer dia.

 

 

1. Estovalles de polièster

Aquestes estovalles estan fabricades amb un 100% de polièster i acabades amb una capa a la part superior que les fa rebutjar líquids i taques.

Simplement passant una esponja humida sobre les estovalles, les taques desapareixeran! De tant en tant, les podeu rentar a la rentadora a 30 graus sense suavitzants i mai a l’assecadora.

Seguint aquests consells, tindreu estovalles durant anys!

 

 

 

2. Estovalles de resina

Les estovalles de resina estan fabricades amb una barreja de cotó (85%) i de polièster (15%) i a la part superior tenen diverses capes de resines i un producte anomenat tefló.

Són totalment impermeables i els líquids llisquen sobre la seva superfície. La neteja d’aquestes estovalles és tan ràpida i fàcil que no cal posar-les a la rentadora, Recomanem fer-ho només un cop l’any!

Si quan es guardessin aparegués una arruga, sempre es pot planxar sense cap problema per la part del darrera de l’estampat.

 

 

3. Estovalles plastificades

Les estovalles plastificades estan fabricades de cotó al 100%. Són similars a les estovalles de resina, ja que també porten diverses capes de resines a la part superior.

Són totalment impermeables i representen la gamma més alta d’estovalles perquè no porten teles sintètiques en la seva composició i tenen un tacte fi i agradable. No es recomana rentar-les molt sovint, encara que si ho fem de tant en tant, sempre a 30 graus i sense utilitzar suavitzant ni posar-les a l’assecadora.

Com són 100% de cotó, després de cada rentat requereixen una lleugera planxa a temperatura baixa o mitjana i sempre del revés a l’estampat.  

 

Així que ja ho sabeu, si esteu cansats de patir per si algú vessa una copa de vi o de portar les estovalles a la tintoreria per rentar les taques que mai marxen, tema resolt! Amb les estovalles anti-taques només haureu de pensar en passar un drap humit i podreu continuar gaudint de la companyia que desitgeu fent un bon àpat.

Bon profit!