EXPERTS EN DETALLS

A Domium Solutions facilitem la realització d’operacions immobiliàries en el menor temps possible i en les millors condicions, ja sigui per comprar, vendre o llogar un immoble fent servir les últimes tècniques en Home Staging.

 

PER QUÈ TRIAR-NOS?

Més de 10 anys d’experiència en el sector immobiliari i en el de l’advocacia ens han permès dissenyar unes solucions que beneficien tant als particulars com a les agències immobiliàries. Els clients particulars poden demanar-nos serveis de home staging per un immoble sencer o per una habitació específica, així com els nostres serveis legals i de recerca d’habitatge. Ens adaptem a qualsevol necessitat.

A Domium també treballem amb immobiliàries oferint solucions que complementen i potencien els serveis d’aquestes i que arriben allà on elles no poden amb la posada en escena d’un pis, un despatx, una casa o qualsevol habitació que requereixi d’un canvi d’aires radical.

 

PROJECT MANAGER

 

Laia Vidal

Home Stager

(+34) 649 93 25 17
info@domium.cat
Linkedin

 

 

 

 

La meva experiència de 12 anys en el món immobiliari i en màrqueting i comunicació analitzant operacions d’immobles i promocionant canals de venda, així com la meva inquietud en àrees de decoració uneixen dues facetes: el mercat immobiliari i el sector de l’interiorisme i la decoració en una sola idea, el Home Staging.

“La meva vocació: ressaltar cada projecte per aconseguir l’equilibri i la singularitat en cada immoble”