Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectsub' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 52

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfb' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 55

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectshr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 58

Warning: Illegal string offset 'sfsi_recttwtr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 61

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectpinit' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 64

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfbshare' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 67

Entrem en la segona fase d’aquest gran projecte i veiem la increïble transformació de l’immoble una vegada realitzats tots els canvis.

 

Des de DOMIUM PREMIUM SOLUTIONS us portem aquest projecte de reforma integral i us n’expliquem tots els detalls!

 

La paleta de colors

Vàrem enfocar la segona part de la reforma amb el convenciment de voler donar continuïtat a tot l’habitatge en el sentit cromàtic mitjançant tres gammes de colors: el blanc, el gris i la fusta de roure.

El gris va ser el color escollit per a totes les parets i el sostre de l’habitatge; el to blanc lacat va arribar amb el subministrament de les portes de pas, portes correderes, armaris, interruptors i endolls.

I finalment la instal·lació del parquet de roure en totes les habitacions va donar el resultat d’un habitatge homogeni, continu, lluminós i ampli.

 

Glamour als lavabos

Pels dos banys es va optar per un enrajolat ceràmic mate i un paviment ceràmic color sorra del desert (RAL 1002) que aporta calidesa i va en consonància amb el sòl laminat de la resta de l’habitatge.

A continuació, es va instal·lar els sanitaris, les grifaries cromades, els radiadors-tovallolers, els plats de dutxa, els mobles i les mampares.

Arribats a aquests punt, va ser l’hora d’equipar un dels espais més emblemàtics i centrals de l’habitatge: la cuina!

La cuina: la nineta de la casa

Es va apostar per utilitzar les mateixes línies utilitzant mobles laminats blancs disposats en tres zones ben diferenciades: la zona de l’aigüera, la zona del rentador i la zona de cocció. Per a l’emmagatzematge es va idea una zona d’armaris alts, on també hi trobem la nevera integrada, el forn i el microones.

Així mateix, es va triar tres elements per donar personalitat a la cuina: una península per poder-hi menjar, una campana extractora encastada al sostre i el gran Neolithe frontal de la zona de cocció de color negre amb tires grises.

Per acabar de rematar el pis, només quedaven els darrers detalls: posar tiradors dels armaris, col·locar els organitzadors d’emmagatzematge, posar els mobles a mida del despatx, muntar l’armari del vestidor i la instal·lació de làmpades i files de led (cortiner, cuina i lavabo).

Després d’una bona neteja a fons i de l’arribada de nous mobles a l’habitatge, donem la reforma per acabada i el tret de sortida a la mudança amb la il·lusió d’estrenar una nova llar.

Esperem que els nous propietaris la gaudeixin al màxim i que hi visquin d’allò més confortables!

Felicitats família!!!