Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectsub' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 52

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfb' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 55

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectshr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 58

Warning: Illegal string offset 'sfsi_recttwtr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 61

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectpinit' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 64

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfbshare' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 67

Projecte de reforma i Home Staging d’un pis de 115 m quadrats

Des de DOMIUM PREMIUM SOLUTIONS us portem aquest projecte de reforma integral d’un pis al centre de Girona i us n’expliquem tots els detalls!

 

Vam començar el projecte realitzant un estudi complet de l’habitatge. La forma inicial del pis, la posició de la porta d’entrada o les finestres són elements que hem de mantenir i que són molt importants per saber si podrem fer una distribució més moderna i atractiva.

A més, també existeixen elements fixes que tampoc hem d’oblidar i que no es poden modificar, com murs de carga, pilars, baixants pluvials o baixants de sanejaments que marquen la posició dels lavabos.

 

Ens posem en marxa!

En primer lloc, vam proposar diferents opcions de distribució perquè els clients triessin la que més s’adaptava a les seves possibilitats i necessitats. L’objectiu principal va ser el de transformar les zones de pas per aconseguir ampliar la superfície útil dels espais, reduir al mínim el passadís i adaptar l’habitatge a l’estil de vida dels clients.

Saló menjador original

Accés del vestíbul a la zona d’habitacions a través del passadís

 

Després de dur a terme el primer estudi, vam aconseguir donar forma sobre plànol a un magnífic pis amb un dormitori principal suite, una habitació infantil, una habitació de convidats, un estudi-despatx, un saló-menjador, una cuina amb zona de menjar i un bany ampli.

Una de les tasques més complicades que vam haver d’afrontar va ser l’adaptació de la nova cuina per poder concebre una cuina comunicada amb el saló, amb un armari on s’amaga el safareig on situar la rentadora, l’assecadora i una nova caldera.

Aquesta és la distribució original:

 

Aquesta n’és la nova distribució:

 

Fase 1: tot a terra!

Estudiats tots els detalls constructius, vam començar amb l’execució. En aquests moments, ens vàrem trobar amb una altra singularitat d’aquesta reforma integral: tots els enderrocs i materials d’obra s’havien de traslladar mitjançant una plataforma de mudances. Va ser molt important l’organització per executar aquests treballs de forma segura, coordinada i ordenada.

Enderroc zona vestíbul i cuina

Enderroc zona cuina i passadís

 

Finalitzades les demolicions, es van anivellar tot el paviment creant una base perfectament plana. Els tàbics interiors es van executar amb totxo i algunes parets exteriors i perimetrals es van aïllar tèrmicament i acústicament.

Habitació nen

 

Zona vestíbul i passadís

Després va ser l’hora de passar els conductes necessaris per totes les instal·lacions que caldrien per l’habitabilitat de l’habitatge: instal·lació elèctrica, de fontaneria, calefacció i aire condicionat, telecomunicacions i decidir la distribució de polsadors d’encesa i apagada de llums.

Un altre element important pels nostres clients era el de suprimir al màxim les barreres arquitectòniques, per això es va tenir en compte plantejar un passadís més ample de l’habitual (1 metre), fer portes de pas aptes per accés de cadira de rodes i plats de dutxa anivellats al terra.

Per tenir un habitatge amb un aspecte totalment nou, el fet de canviar portes i finestres és un dels components clau. En aquest cas, vam planificar que totes les finestres i balconades serien substituïdes per unes d’alumini lacat blanc i obertura oscil·lo batent. Les portes també es canviarien per unes lacades blanques, a excepció de les portes dels dos banys, que anirien amb un sistema corredera Krona.

Enguixar les parets i baixar tot el sostre amb pladur és l’última part d’aquesta primera fase de la reforma. Amb les parets llises i cantonades rectes i les instal·lacions ocultes sobre el pladur, l’aspecte del pis ja és un altre i et permet concentrar els esforços en definir i triar els materials per afrontar la última fase d’acabats i decoració de l’habitatge.

 

Zona cuina oberta, menjador saló i vestíbul

Habitació suite

 

Zona passadís