Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectsub' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 52

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfb' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 55

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectshr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 58

Warning: Illegal string offset 'sfsi_recttwtr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 61

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectpinit' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 64

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfbshare' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 67

Decorar amb plantes sempre ha estat una excel·lent opció, doncs converteixen qualsevol habitació sense personalitat en un lloc acollidor.

 

Actualment, està de moda i ho podem observar en la majoria d’estampats que ens envolten: coixins, tèxtils, papers pintats, vaixelles i tot tipus de complements que formen part del nostre entorn.

A més, es tracta d’una decoració amb múltiples beneficis, perquè decorar amb plantes naturals aporta un plus a la nostra salut: disminueixen la pols de l’ambient, aporten oxigen, redueixen l’estrès i el soroll i aconsegueixen que l’habitació tingui un xic més d’humitat.

 

Per aquesta tardor, la tendència de les plantes naturals vindrà marcada pels dos extrems: plantes mini o de grans fulles verdes. Podem utilitzar plantes que donin més sensació d’amplitud a un apartament petit o, per contra, que creïn un ambient més càlid en una llar de grans dimensions.

Per aconseguir-ho, pots jugar amb les diferents altures de les plantes, els seus tests, la seva ubicació, com les disposem, buscar l’homogeneïtat o, per contra, la barreja de colors i mides. Tot és possible per adaptar cada planta a la teva llar.

 

 

 

Les plantes petites i resistents ens permeten crear composicions en qualsevol racó: lleixes, prestatges, còmodes o com a centre de taula. A més, les podem distribuir i fer composicions diferents segons l’espai i habitació on estiguem.

 

 

 

Per exemple, a la cuina pots optar per posar plantes aromàtiques o d’espècies, com la menta, l’orenga, el romaní o el julivert.

 

 

 

 

 

 

 

Si el que estàs buscant es donar un toc de vida al teu bany, haurem de decantar-nos per plantes resistents a la humitat com les falgueres o l’heura.

 

 

 

Les plantes d’interior grans ens poden proporcionar un punt focal únic, atraient l’atenció de l’espectador i creant un estil amb personalitat per sí soles.

Per exemple, una planta gran a la cantonada d’una habitació pot omplir un espai buit; o també poden servir de separació d’ambients o de connexió amb l’exterior davant d’una gran finestra o balcó.

 

 

 

 

Finalment, si t’agraden les plantes però no tens suficient temps o la “jardineria” no és el teu fort, els cactus són ideals per a tu! Doncs tenen un gran impacte visual i no necessiten quasi de cap manteniment .

   

Ja ho saps! Atreveix-te a convertir casa teva en un espai acollidor i fresc per a tu i la teva família.