decora roses

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectsub' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 52

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfb' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 55

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectshr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 58

Warning: Illegal string offset 'sfsi_recttwtr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 61

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectpinit' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 64

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfbshare' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 67

Com la gran majoria d’històries on les roses i l’amor són els protagonistes, a la llegenda de Sant Jordi i el drac, la rosa vermella neix com a conseqüència de l’acte heroic d’un cavaller.

D’aquí sorgeix la tradició dels homes de regalar a les dones una rosa vermella, com a símbol de la passió, amb una espiga que simbolitza la fertilitat. I elles, per la seva part, els recompensen amb un llibre; ja que el 23 d’abril es celebra també el Dia del Llibre amb la commemoració de la mort de dos grans autors de la literatura: Miguel de Cervantes i William Shakespeare. Les roses vermelles són clàssiques i perfectes si voleu demostrar el vostre amor i una de les flors més preuades a l’hora de crear centres florals o decorar qualsevol espai.

Aquí  us presentem varies idees perquè, un cop acabada la diada de Sant Jordi,  pugueu gaudir un xic més de la primavera a casa vostra.

 

Les roses són les reines de les flors per la seva fragància i la seva bellesa. Amb la cura correcta, les roses poden aguantar més d’una setmana un cop podades.

Decorar amb roses per Sant Jordi

© florbilbao.com

Per aconseguir un resultat òptim, s’han de comprovar que estan fresques pessigant l’àrea on els pètals s’uneixen amb el tall. Si ho sents fluix o aiguat, és que les roses són velles.

A casa, retalla els talls amb una podadora o ganivet afilat sota l’aigua per ajudar a mantenir la rosa fresca, ja que evita que l’aire entri per la part inferior del tall.

Els talls s’han de realitzar en un angle de 45 graus perquè les roses puguin absorbir l’aigua amb més facilitat. A continuació, treu les fulles que es quedaran submergides en l’aigua, doncs es poden podrir i acumular bactèries en el gerro.

Aconsellem podar-les i canviar l’aigua cada dos dies. Recorda fer-ho sota l’aigua i amb un angle de 45 graus. Ajuda a allargar la vida de les roses utilitzar un gerro molt net, posar-les en un lloc més aviat fresc i incloure a l’aigua mitja aspirina o sucre.

Decorar amb roses

© ebom.es

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les roses  queden molt bé amb el contrast del color blanc, perquè es converteixen en el centre d’atenció de qualsevol habitació. Combina-les amb gerros clars, el resultat és fantàstic!

 

Roses per decorar a Sant Jordi

© micasarevista.com

Decorar amb roses vermelles per Sant Jordi

© micasarevista.com


 

 

Les flors fresques també llueixen molt en “gerros” improvisats com caixes velles, bomboneres, sucreres, tasses o copes velles … són perfectes per realitzar composicions florals rústiques i amb encant.

 

No tiris les copes desaparellades! Et poden ser molt practiques com a petits gerros.

Decorar amb roses i Sant Jordi

© micasarevista.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Emplena d’aigua recipients de vidre de diferents altures i col·loca en el seu interior buquets de roses. Adapta el tall de cada rosa amb l’altura dels recipients, tindràs ambients romàntics i amb un toc chic a casa teva.

Si ho prefereixes, decora el coll d’algunes ampolles amb cinta de ràfia de colors per donar un toc encara més primaveral!

 

 

Decorar. Roses a dins un got

 

 

Una altra opció és la de realitzar una composició més trencadora introduint petites roses en botelles o gerros de vidre que no deixaran a ningú indiferent.

 

Esperem que gaudeixis dels colors de Sant Jordi molts més dies gràcies a aquests petits consells!