Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectsub' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 52

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfb' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 55

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectshr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 58

Warning: Illegal string offset 'sfsi_recttwtr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 61

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectpinit' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 64

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfbshare' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 67

Balcons i terrasses surten de la seva letargia hivernal i saluden la primavera i l’estiu omplint-se de color i detalls divertits per viure el bon temps.

En el post anterior t’explicàvem uns quants trucs útils per canviar el terra, les parets i el mobiliari del teu balcó. Ara és el moment de vestir-lo i que quedi ben acollidor! Ens acompanyes?

 

Pluja de colors amb teles impermeables

Una vegada tinguis definit l’estil del teu balcó, és hora de pensar en els colors, estampats i detalls per crear la teva pròpia atmosfera. Per més petit que sigui, no dubtis a omplir-ho de colors cridaners, línies depurades i peces outdoor; li donaran molta personalitat.

 

 

Per ampliar visualment l’espai, utilitza les catifes allargades d’extrem a extrem i aposta per colors més clars per donar més sensació de tranquil·litat i frescor.

 

 

Els estalvis de fibres naturals o tèxtils en ocre o beix combinen a la perfecció amb mobles de colors vius.

 

 

Si per contra t’agrada l’estil lleuger i elegant, opta per colors que mai passen de moda com el blanc i el negre, és una combinació segura!

 

Per crear ambient, posa-li llum!

Pot passar que no disposem de molta llum en el balcó o que no ens agradi la llum que tenim. Cap problema. Avui dia es poden trobar diferents opcions per il·luminar que, a més, també tenen la funció de decorar.

Dins del món de la il·luminació hi trobem les espelmes, un dels complements més utilitzats per aconseguir una llum càlida. Si les utilitzem a l’exterior, el millor serà col·locar-les en recipients especials. D’aquesta manera, evitem que caiguin i es cremi alguna cosa.

 

 

L’avantatge d’utilitzar fanals com a porta espelmes és que així il·luminem els espais amb seguretat i estil. Podem col·locar-los sobre la taula, al terra o penjats en qualsevol racó.

 

 

Per aportar color i llum a un espai exterior, podem posar les garlandes de llums. T’encantaran aquestes petites llumetes, doncs a les nits donen llum i color, però també llueixen durant el dia.

 

 

Una altra bona solució és recórrer a llums solars per crear meravellosos ambients nocturns amb il·luminació natural LED a partir de l’energia solar.

 

 

Plantes i més plantes

No podem negar que les terrasses o balcons més bonics són aquells plens de plantes. Les plantes amb flors són més delicades, però per ser pràctics, podem optar per plantes artificials, aromàtiques o per cactus, que també queden molt bé.

 

 

Sigues original: troba tot tipus de testos, pots vells i recicla’ls. Les plantes donaran vida, color i alegria al teu balcó.

També podem col·locar els testos penjats a les parets, creant jardins verticals.

 

 

Una altra idea per col·locar testos als balcons és subjectar-los de les reixes i baranes.

 

 

Perquè l’espai es vegi alegre, l’ideal és que hi hagi varietat visual de famílies florals. Per exemple, geranis, garberes, hortènsies i pensaments són una opció perfecte.

Ja veus que tens moltes opcions per decorar el teu balcó; tot es posar-s’hi i començar. Aprofita per donar-li alegria, vida i llum a aquest espai exterior i que es converteixi en una extensió més de la casa. Hola, aire lliure!

 

Si vols saber més, ves a l’article “Com decorar balcons urbans (Part 1)

 

Imatges: Bricolaje y decoración, Live colorful, Dintelo, Estilo y deco, Ikea, Planete deco, Mueble sueco.