Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectsub' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 52

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfb' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 55

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectshr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 58

Warning: Illegal string offset 'sfsi_recttwtr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 61

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectpinit' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 64

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfbshare' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 67

Colors i teixits que t’enamoraran: acull la tardor amb alegria!

Una bona manera d’encarar la tardor amb alegria és pensar en els canvis que realitzarem a casa per donar-li aquell toc diferent! Si t’agrada estar a la última, avui et donarem varis consells per vestir casa teva de tardor i renovar-la amb teixits i colors. Anem a veure-ho!

 

Laia Vidal i Mònica Palacios

Una manera d’actualitzar els espais quan fem projectes home staging és jugar amb els teixits, doncs són uns aliats perfectes per canviar els colors i l’estil de qualsevol habitació.

Les col·leccions d’aquesta temporada 2017-2018 presenten una barreja de dissenys, colors i qualitats influenciades per la moda i meticulosament investigades per dissenyadors.

Novetats que se sumen a estils ja assentats com el nòrdic o l’industrial… on el primer transmet pau i confortabilitat i el segon és símbol de modernitat i funcionalitat.

 

 

 

Els colors

Són diversos els colors que es convertiran en tendència els últims dies de l’any. Adquiriran especial rellevància els colors càlids (blau nòrdic, gris i rosa quars), encara que l’ús de colors molt més vius i brillants com el verd Green Addict o el vermell bordeus seran els autèntics protagonistes. No obstant, també tindrà la seva parcel·la de rellevància els tons daurats (or i/o mostassa).

 

Col·lecció Sulis

 

Laia Vidal i Mònica Palacios a Art i Decoració

 

En decoració, una de les nostres apostes que ofereix moltes possibilitats, són les col·leccions LINARA i ASTON, que podeu trobar a la botiga d’Art i Decoració a Girona.

La seva propietària,  Mònica Palacios, ens ha explicat les últimes novetats en colors, estampats i teixits per ajudar-nos a renovar la nostra llar amb un toc sofisticat.

 

 

 

Col·lecció Linara

 

LINARA és un teixit llis, mescla de cotó i lli, rentable, amb un acabat raspallat i un tacte excepcionalment suau”, afirma la Mònica. Es tracta d’un llis essencial per cortines i resistent per tapisseries. “A més, disposa d’una paleta de 360 tons inspirats en pigments naturals i càlids com la cúrcuma, la carbassa i la caiena”.

 

 

Col·lecció Aston

 

 

ASTON és un teixit per entapissar, combina fils de lli natural a boucle texturitzat i xenilla suau creant dissenys semi llisos elegants”, ens explica.

 

 

 

 

 

 

 

Els teixits i estampats

Els teixits naturals com la llana, el cotó i el lli arriben amb força al tèxtil de la llar, amb mantes de punt gruixut, coixins, roba de llit o roba de bany. Amb ells, tornem a mirar cap a l’artesania dels pobles indígenes i els seus estampats plens de vida. L’ètnic està de moda en tots els àmbits, però és sens dubte en el tèxtil on viu el seu millor moment.

Mònica Palacios ens mostra SORAYA, una col·lecció de teixits rústics per entapissar inspirada en catifes decoratives. Els seus estampats inclouen formes geomètriques i ratlles que recorden els dissenys tradicionals dels pobles indis americans com els Navajo i els Berber. Tenen una qualitat texturada encantadora que dóna a la col·lecció un aspecte orgànic ple de vida.

Col·lecció Soraya

 

Col·lecció Origen

Una altra col·lecció és ORIGIN, que fa referència a l’art tribal que va influenciar als artistes modernistes de principis del segle XX.

Els dissenyadors de l’època Art Deco es van inspirar en teixits i ceràmiques africans. Aquesta col·lecció fusiona acuradament els dibuixos pintats a mà amb l’ús subtil de tècniques i materials actuals, creant teixits, estampats i brodats de jacquards que es poden combinar perfectament entre ells.

 

 

 

 

Els complements

Els complements són allò que al final acaba donant una personalitat única a la nostra llar, i aquesta temporada voldràs canviar-los tots!

Com ja hem comentat, els motius vegetals i materials naturals combinats amb complements urbans i industrials seran les apostes fortes d’aquesta temporada. Mobles estampats amb motius botànics, complements de ràfia o vímet combinat amb llums metal·litzades de coure o bronze són un essencial en la decoració d’aquesta temporada.

No deixis passar l’oportunitat d’incorporar-les a la teva llar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I fins aquí el repàs de les tendències que aquesta tardor estan cridant amb força per entrar a formar part de casa vostra. Personalment, ja estic a la recerca i captura d’uns coixins i roba de llit d’estil ètnic! I vosaltres, amb quin us animeu?


Imatges: Domium , Art i Decoració