Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectsub' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 52

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfb' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 55

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectshr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 58

Warning: Illegal string offset 'sfsi_recttwtr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 61

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectpinit' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 64

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfbshare' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 67

Any nou amb energia renovada: Les claus del Feng Shui pel 2018

Bon any a tots! Després de l’afartament de torrons i polvorons, els llums de Nadal i els dies amb familia, cal donar pas a la rutina i a un any carregat de nous propòsits. Ja ho diu la dita: “Any nou, vida nova” i el gener és un mes perfecte per renovar la decoració de casa, valorar què és el que volem canviar i el que necessitem reparar.
Per això, avui compartirem amb vosaltres les claus primordials del Feng Shui i uns quants consells per encarar el 2018 amb bona energia!

 

L’objectiu principal de la filosofia Feng Shui és buscar l’harmonia i l’equilibri perfecte en cada ambient de la casa, combinant els mobles, objectes i colors en funció dels cinc elements primordials: terra, aigua, fusta, metall i foc.

Segons els experts, aquest any 2018 serà clau l’element Terra, que s’ha de potenciar per buscar un flux d’energia harmoniós en totes les vessants que pugueu, inclòs en la decoració i distribució de casa vostra.

 

 

 

 

 

Carsonandbird.co

 

Les formes cúbiques, rectangulars o quadrades són les ideals per als mobles i altres objectes que composen la vostra sala, dormitori o qualsevol ambient que vulgueu harmonitzar i potenciar; inclòs el despatx de la feina!.

Organitza els mobles de la sala en un entorn d’equilibri i facilita els espais accessibles i fàcils per circular. Els elements en parelles també són molt bons pel Feng Shui, així que busca posar els mobles en simetria: llums, tauletes,  gerros, butaques iguals a ambdós costats del vostre sofà o davant la xemeneia, etc.

Els materials dels objectes de casa també tindran la seva importància en relació a l’element Terra: gerros o plats de ceràmica, tauletes de fusta, quadres i/o fotografies amb motius terrenals com el desert, muntanyes, camps, etc. atrauran l’energia positiva per aquest 2018.

Els mateixos colors utilitzats per a la moda s’han de considerar per a la decoració de la llar: verd, negre i blau en totes les seves tonalitats i combinats amb punts dels colors vermell, blanc o metàl·lic (or i plata).

 

 

 

A la sala,  jugar amb textures a les tapisseries que representin elements ceràmics amb formes rectangulars i de colors terra son una bona manera de potenciar el Feng Shui.

 

Tapisseria Soraya

 

Domium.es

 

 

El dormitori és un lloc de descans, així que s’han de buscar colors calma “yin”, com el blau i el verd pel cobrellit, les cortines o els elements decoratius en general (coixins, mantes, etc.) .

 

 

 

Delikatessen.com

 

 

 

 

 

A la cuina prioritzeu els colors neutres, com el blanc o el color sorra del desert, perquè ofereixen una sensació de puresa i netedat. El groc és un color que promou la digestió; molt adequat per les estovalles, tovallons o els draps de cuina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalment, una bona neteja, ventilar totes les habitacions, potenciar la il·luminació de les zones més fosques de casa i buscar l’ordre faran que casa vostre es converteixi en el refugi preferit de la família.

Fer-ho és molt més fàcil i divertit del que creus! Anima’t a connectar amb el teu Feng Shui!