Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectsub' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 52

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfb' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 55

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectshr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 58

Warning: Illegal string offset 'sfsi_recttwtr' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 61

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectpinit' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 64

Warning: Illegal string offset 'sfsi_rectfbshare' in /home/customer/www/domium.cat/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 67

Vestidor obert o vestidor tancat?

Per costum, aconsello a qui m’ho demana que un vestidor tancat és sempre millor que un d’obert; ja que el meu treball, entre d’altres coses, consisteix a simplificar la vida de les persones.
Com tot, però, és qüestió de gustos i estils. Aquesta serà una de les preguntes bàsiques que us fareu a l’hora de pensar en un vestidor, i ara us deixo amb alguns consells i valoracions per quan hagueu d’escollir entre aquestes dues alternatives.

 

Armari obert EllaHoy

 

Cadascuna de les dues opcions té avantatges i inconvenients, però la resposta dependrà de dos factors clau: el gust personal i l’espai disponible.

L’ideal és que disposeu d’una zona per poder utilitzar com a vestidor, una habitació pròpia o un petit espai annex al dormitori, de tal manera que pugueu ficar-vos literalment “dins l’armari”. Si no és el cas, i us heu de decidir per un armari obert o tancat, no hi ha problema, perquè podeu jugar igualment amb les dues opcions!

 

 

 

Armari obert El Mueble

 

Un vestidor obert en el fons és un aparador, doncs tot està exposat. Això implica que encara que no ens importi que es vegi el que hi ha dins, sempre hi haurà coses que no voldrem deixar tant a la vista. Per a elles, et recomanem que et facis amb una calaixera o optar per guardar algunes coses en caixes, bosses i altres sistemes d’emmagatzematge que hi ha al mercat.

Intenta unificar les mides i estampats de les caixes per donar harmonia a dins l’armari.

 

 

 

 

 

 

El gran avantatge i el més evident és la facilitat d’ús d’un armari obert, ja que tindrem tota la roba a mà d’un sol cop d’ull. A part, un armari sense portes permet aprofitar molt més l’espai, doncs ens beneficiem de tot l’espai lateral de les portes i la sensació és de major amplitud que amb els armaris tancats; i no cal dir que el pressupost també és menor quan no es té la despesa de les portes!

Vestidor obert Marzua

 

Armari tancat

 

 

No obstant, per a molts tenir un vestidor obert no és una opció, perquè et caldrà tenir-lo sempre perfectament ordenat; sinó, et produirà una sensació de caos i rebuig. Això no passa amb els armaris tradicionals, doncs un cop has tancat les portes, visualment queda tot unificat i integrat a l’habitació.

 

 

 

 

 

Tenir un vestidor obert vol dir dedicar-hi molt més temps per crear i mantenir una certa harmonia en l’espai obert, ja sigui a través de la col·locació de la roba per colors (de més fosc a més clar), per la mida de la roba (de més llarg a més petit) o per guardar els complements a dins les caixes corresponents. Un gran consell: destina una part del pressupost a comprar el mateix tipus de penjador per tot l’armari,  veuràs quina gran diferència!

Armari tancat Domium

Finalment, has de tenir en compte que, sent un espai obert, hauràs de netejar més sovint, doncs la pols s’acumula més ràpidament i les olors s’agafen més. Els vestidors tancats queden més protegits de la pols, les males (o bones) olors i del desordre en general.

Com tot, és qüestió de prioritats i de valorar quin dels dos models és el que més et convé pels teus gustos personals i la teva dedicació!